Godt innetreningsvær

Det er kaldt ute for tida, og for lungesjuke er det umulig å få noe trim ute i friluft. Da er det kjekt å ha en innemulighet, og derfor vil jeg i dag slå et slag for treningsrommene til Friskliv.

Jeg skal ikke påstå at det er med like stor entusiasme og glede jeg tusler ned i kjelleren på Moldjordskola hver gang, men det går seg som oftest til når man er i gang. Jeg vet jo at jeg er nødt til å trene, og det er jo egentlig helt ok, til og med artig ofte. Det er bare den derre dørstokkmila som er verst.

Styrkerommet

Jeg syns det er et kjempetilbud vi har med de treningsrommene. Selvfølgelig kunne man ønska seg mer moderne apparater, men om vi skulle få det tipper jeg prisen ville blitt en annen. Nå koster det hundre kroner i måneden. Det har de aller fleste råd til.

Frisklivkort kjøper du på kommunens servicetorg. (Kontant) Du får også leie nøkkelkort, sånn at du kommer deg inn akkurat når du vil, mellom sju om morran og elleve om kvelden.

Det er to rom. Et styrkerom og et kondisjonsrom. Og nå er det jo januar og nyttårsforsettene er ferske, så da er det bare å sette i gang!

Men du: Det er meningen man skal rydde etter seg. Sette på plass vekter og sånt. Husk at ikke alle er like sterke. Når du forlater tjuekilosvektene på knebøystanga, da hindrer du kanskje nestemann i å bruke den.

Kondisjonsrommet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *