Vertinnen

Hei, og velkommen til min lille Beiarpresentasjon!

Jeg heter Laila Gabrielsen, er født i 1966, har bodd mesteparten av livet mitt i Beiarn. Jeg jobber i kommunen, som biblioteksjef og sekretær.

Som du skjønner er jeg veldig glad i heimbygda mi. Her er det så mye fint å se og oppleve, og det vil jeg gjerne få resten av  verden til å forstå.

Jeg er glad i å gå tur i naturen, og tar masse bilder på min ferd. – Du må lage en bok om alle turene, sier noen. Her kommer altså mitt svar til det. Det ble et nettsted i stedet. Jeg håper jeg klarer å inspirere noen til å gi seg ut i beiarnaturen.

Undertittelen på sia mi er ment som en humoristisk kommentar i forhold til min store utfordring, nemlig pusten. Jeg har kols og under 30% lungekapasitet, noe som selvfølgelig setter noen begrensninger for turene mine. Jeg lar meg ikke stoppe av det, og håper det også kan være en inspirasjon for andre som har sine utfordringer i forhold til å bevege seg rundt. Man må ikke bestige Høgtind for å få en flott turopplevelse! Turene som er beskrevet på siden vil altså være mulig for de fleste å gjennomføre.